私にようこそ - Välkommen till mig

Den här bloggen uppdateras aldrig. Nästan.

söndag, november 19, 2006

Hewohits vol. 1

Det fanns faktiskt en baktanke med alla de där ”dagens blogglåt”-arna jag envisats med att lista. Eller, det fanns egentligen ingen baktanke från början, men den smög sig på, likt en finansiell konkurs för ett företag som valt att specialisera sig på att sälja och köpa begagnade bananer.

Denna baktanke har lett till att jag bestämt mig för att släppa volym ett av bloggsamlingen Hewohits i lyxigt .rar-format. Detta gör jag för att ge dig en förhoppningsvis inte helt ointressant möjlighet att höra hur världen låter om man är i mina skor. Det känns som om det är något spännande som skulle kunna bli nästan hur stort som helst. Inte intresset för min samling i sig, men tanken, att lämna ut några av sina hjärtebarn i en bloggsamling, skulle kunna bli ganska fin om fler kom på tanken att göra det. Så se det som ett rop på hjälp. För jag vill höra vad som låter hemma hos dig.

I ett experiment har jag använt mig av ezarchive, där du skall kunna få ta del av volym 1 av Hewohits via den här länken. Filen är 82.2 MB.

Låtlistan är:

1. Aozora no Namida – Hitomi Takahashi
2. 1999 – Nogawa Sakura
3. Rocky wa Doko – Yoko Kanno
4. Legacy – The Gone Jackals
5. Strangers – Raj Ramayya
6. A Way of Life – Hans Zimmer
7. Skygrinder – Skankfunk
8. Yearning – Okänd kompositör
9. Fighting Street – Okänd kompositör
10. Le Grand Retour – Yuki Kajura
11. Ever Fallen in Love – Nouvelle Vague
+ Helsinki Complaints Choir Bonus Video)

Jag har valt att behålla låtarna i kronologisk ordning eftersom det speglar mig själv bäst på det viset. Upp och ner om vartannat, men med lugna korsförtecken.

Hör av dig?

1 Comments:

Blogger myrkyr said...

Du, du! Du vet väl att det finns sånna där bra sidor där som gör att man kan länka sin musik direkt i bloggen. Typ så det blir så här. Så du slipper hora runt med din msn menar jag. Och så man kan få soundtrack var dag. Hör av dig om du är intresserad så ska jag försöka vägleda dig i tekniken även om jag aldrig själv provat. Äventyr är bara förnamnet. Japp.

19/11/06 22:56  

Skicka en kommentar

<< Home